A Róka a TikTokról 🦊 Ingyen szállítunk oda-vissza.👉Felvásároljuk a telód📱, az otthondod kényelmébõl, akkor is ha hibás!👉Megcsináljuk az elromlott készüléked, neked el sem kell hagyni a házat!👉1 ÉV GARANCIA minden szervizre

AKIK A FIXFOX-T VÁLASZTOTTÁK - KOMJÁTHI CSABA

2023.11.07.    |    Egyéb
AKIK A FIXFOX-T VÁLASZTOTTÁK - KOMJÁTHI CSABA

Az online világban egyre több új arc tűnik fel, és sokan közülük képesek azonnal hatalmas rajongótáborra szert tenni. Az egyik ilyen TikTok sztár Magyarországon Komjáthi Csaba, aki a #Erzsicsalád nevű videóival hódította meg a TikTok-ot. Nincs olyan TikTok felhasználó, aki ne ismerné őt és a humorral átitatott Erzsicsalád videóit. 

Csaba a TikTok világában nagy hírnévre tett szert. Jelenleg több mint fél millió ember követi a fiatal influenszert, videóinak összkedvelése már elérte a 25 milliót.  

Az első videóját 2021 májusában készítette. Az ötlet egy teljesen szokványos élethelyzetből pattant ki. Nyári szünetben hazalátogatott a szüleihez Nyíregyházára, és az édesanyja megkérte, hogy segítsen neki a takarításban. Innen jött az ötlet, hogy talán érdekes lehet a nézők számára egy ilyen mindennapi szituáció humoros megjelenítése a TikTok csatornáján. És valóban nem tévedett, mert az első videó megjelenése után egyetlen este alatt 17 ezer követőt szerzett magának.

Kezdetben Csaba az édesanyja utánzásával vált ismertté. Az első videóiban még piros pólót húzott a fejére, ám aztán egy rikító vörös parókára cserélte ezt a fontos kelléket. Csabát hol Erzsiként láthatjuk a videókban, hol a saját magát alakítja különféle anya-fia szituációkban, barátnős beszélgetések vagy más hétköznapi élethelyzetek bemutatásával állít görbe tükröt a nézők elé. Az utóbbi időben a fiatal tehetség már nem csak egyedül tündököl a képernyőn, hanem közös videókban is szerepel az igazi és utánozhatatlan Erzsivel, az anyukájával. Szerencsére édesanyja is nagyon jól kezeli a helyzetet és nem sértődik meg a róla készült felvételeken.

A fiatal tehetség elkötelezett a tanulás és a munka mellett. 2018-ban elkezdte tanulmányait a Gazdasági Egyetemen, és 2022-ben sikeresen megszerezte a diplomáját. Jelenleg egy multivállaltnál dolgozik stratégiai beszerzőként. A home office-nak köszönhetően bőven jut ideje a videózásra is, és tökéletesen össze tudja egyeztetni a két tevékenységet. Saját bevallása szerint a mai világban nagyon fontos, hogy az ember több lábon álljon. Volt időszak, amikor az életében csak a videózás volt jelen, de számára unalmasnak tűnt az állandó otthonlét.

Csaba számára nagyon fontos, hogy értéket adjon át a videók által a nézőknek. Ezért csak olyan együttműködéseket és reklámokat vállal el, amelyekkel ő maga is azonosulni tud. Hitelességét továbbra is szeretné megőrzi a közösségi médiában, és mindig arra törekszik, hogy az maradjon, akinek az emberek megismerték.

Ahogyan mindig is tette, Csaba továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy csak olyan együttműködéseket és reklámokat vállaljon el, amelyekkel ő maga is azonosulni tud. Hitelességét továbbra is szeretné megőrzi a közösségi médiában, és mindig arra törekszik, hogy az maradjon, akinek az emberek megismerték. Ezért örömmel jelentjük be, hogy Komjáthi Csaba, az #Erzsicsalád sztárja, mostantól a FixFox háztól házig telefonszervizzel dolgozik együtt.

A FixFox-nál több évnyi szakmai tudást és tapasztalatot kamatoztatva egy új szintre emeljük a telefon szervizelést. Háztól házig szerviz és felvásárlás szolgáltatásunk soha nem látott sebességgel és hatékonysággal működik. Nem számít, hol élsz az országban, ha telefonproblémáid adódnak, szakértő csapatunk mindig a segítségedre siet. A Róka elmegy a hibás, sérült telefonodért, és makulátlanul visszaszolgáltatja neked.

Tehát, nem kérdés! Válaszd a FixFox telefonszerviz szolgáltatásait, és bízd ránk a telefonod javítását, hiszen Csaba is megbízik bennünk.