A Róka a TikTokról 🦊 Ingyen szállítunk oda-vissza.👉Felvásároljuk a telód📱, az otthondod kényelmébõl, akkor is ha hibás!👉Megcsináljuk az elromlott készüléked, neked el sem kell hagyni a házat!👉1 ÉV GARANCIA minden szervizre

Válassz márkát!

Kijelző csere

Elég egy rossz mozdulat és meg is van a baj. Mindannyiunkkal megesett már, hogy leejtettük a telefonunkat, bármennyire is vigyáztunk rá.

Berepedt, betört, befolyt kijelző esetén pedig egyetlen megoldás van. Egy telefon szerviz felkeresése és a kijelző csere. Az iPhone kijelző csere azonban nem mindegy, hogy hol kerül elvégzésre és milyen alkatrészekkel. Először is tele van a piac olyan rossz minőségű kijelzőkkel, amelyek egy-egy funkciót nem tudnak kiszolgálni, Ilyen például a 3D touch is. Egy olcsó utángyártott kijelző lehet, hogy első körben kedvezőbbnek tűnik és még működik is, de akár a következő rendszer frissítéssel használhatatlanná is válhat. Mi a FixFox-nál csak nagyon jó minőségű kijelzőkkel dolgozunk, így a minőség miatt nem kell aggódj!

Akkumulátor csere

Szerencsére az iPhone készülékek kifejezetten megbízhatónak mondhatók, így a leggyakoribb hibajelenség amivel szervizhez kell fordulnia egy iPhone tulajdonosnak,az az akkumulátor cseréje.

Amikor azt látod, hogy a beállításokban, az akku állapota 80% alá esett, érzed, hogy a készüléked a megszokottnál gyorsabban merül, vagy pár százalékról már ki is kapcsol, akkor mindenképpen érdemes lehet cseréltetni az aksidat. Sajnos minden iPhone életében elérkezik az aksi csere pillanata, nagyjából a készülék 2-3 éves korában, hiszem ez természetes, az akkumulátor elhasználódik az évek alatt.

Helyszínen megvárható!

Kamera lencse csere

Ha azt látod, hogy iPhone-od kamerája karcos, repedt törött, nem kell megijedni.

Lehetséges, hogy a kamerának semmi baja sincs, csupán a lencse sérült. Ez a réteg védi magát a kamera alkatrészt a sérüléstől. Cseréltesd ki kamera lencsédet budapesti iPhone szervizünkben és újra éles, tiszta képeket és videókat lőhetsz és nem maradsz le egyetlen emlék megörökítéséről sem!

Kamera csere

Amikor külső karcolás nem látszik a kamera lencsén, mégsem élesek a képek, mintha nem találná a fókuszt a telefon.

Abban az esetben, ha nem nyílik meg a kamera, nem működik a fényképező, az alkatrész meghibásodása lehetséges opció. Azonban ne ijedj meg! Egy olyan tapasztalt iPhone szerviz esetében, mint mi vagyunk, ez már csak rutin melónak számít.

Hátlap csere

Betört, iPhoneod hátlapja? Cseréltesd ki nálunk! 2 órás beavatkozás, akár a helyszínen megvárhatod.

Az iPhone hátlap csere nagyon gyakori szolgáltatásunk. Nagyon gyakran előfordul egy-két ütődés, karcolódás, esetleg betört hátlap esetén, hogy szeretett készülékünket a lecserélés helyett inkább egy vadonatúj hátlap segítségével tesszük újra esztétikussá. Abban az esetben, ha iPhone hátlap cserére lenne szükséged, keresd bátran a PoPhone iPhone szerviz “plasztikai sebészeti osztályát”, mi pedig felújítjuk telefonod.