A Róka a TikTokról 🦊 Ingyen szállítunk oda-vissza.👉Felvásároljuk a telód📱, az otthondod kényelmébõl, akkor is ha hibás!👉Megcsináljuk az elromlott készüléked, neked el sem kell hagyni a házat!👉1 ÉV GARANCIA minden szervizre

AKIK A FIXFOX-T VÁLASZTOTTÁK - NASZ DÁNIEL

2023.11.07.    |    Egyéb
AKIK A FIXFOX-T VÁLASZTOTTÁK - NASZ DÁNIEL

Nasz Dániel Magyarország egyik legismertebb youtuberei közé tartozik. Ma már közel 500 ezer ember követi nap mint nap a munkásságát a YouTube-on, illetve különböző közösségi oldalakon is nagy követőtáborral rendelkezik.

Karriere nem a YouTube-on indult, hanem az akkor népszerű Ask.fm-en. 16 éves volt, és egy szerelmi csalódás miatt keresett egy olyan tevékenységet, ami el tudta terelni a figyelmét. Innen invitálta át az embereket YouTube-ra, ahová elkezdett videókat készíteni mindössze egy ezer forintos mikrofonnal és egy háromezer forintos webkamerával.

Dani vidóinak nagy része főként a humorra épül, többsége vidám és élettel teli: a srácok ugratják és megviccelik egymást, és mindannyian együtt nevetnek. Nagyon hétköznapi élethelyzetekkel dolgoznak, mint például testvérek közötti konfliktusok, a reggeli felkelés nehézségei, a falusi és városi életmód közötti különbségek, azonban szereti a komoly hangvételű videókat is.

Nem szokott előre tervezni, általában az aktuális napi videó ötletek aznap pattannak ki a fejéből. A nézők számára talán mégis az  a legszimpatikusabb, hogy Dani egy kimondottan családcentrikus ember, nem beszél csúnyán a videóiban. Tudja, hogy nagyon sok gyerek és tinédzser követi a nyomon a mindennapjait a videókon keresztül, épp ezért mert nem mindegy az, hogy mit mutatunk, és mit mondunk egy videóban. Próbálja főként a családcentrikus nézetet és az egyszerűséget közvetíteni.

Legfőbb célja az, hogy egy fárasztó iskola vagy munkanap után megnézzék a videóit vagy az élő adásait és egy jót szórakozzanak, nevessenek, kikapcsolódjanak. Szereti az embereket boldoggá tenni, próbálja motiválni is őket, hogy egy egyszerű falusi gyerek is, aki a nulláról indult, elérhet bármit, ha hisz benne. Próbál sokat segíteni másokon, szeret jótékonykodni és ez boldoggá teszi őt. A videóiban is erre buzdítja a nézőket, hogy mindig maradjunk emberségesek, segítsünk egymáson.

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy egy ilyen értékes, jólelkű fiatalember fog mostantól a FixFox csapatával együtt dolgozik. Ez a partnerség magasabb szintre emeli a telefon szervizelést és hozzájárul a FixFox hírnevének növekedéséhez.  A FixFox igenis a legmegbízható választás marad, és Nasz Dani támogatása csak tovább erősíti ezt a pozíciót.