A Róka a TikTokról 🦊 Ingyen szállítunk oda-vissza.👉Felvásároljuk a telód📱, az otthondod kényelmébõl, akkor is ha hibás!👉Megcsináljuk az elromlott készüléked, neked el sem kell hagyni a házat!👉1 ÉV GARANCIA minden szervizre

AKIK A FIXFOX-T VÁLASZTOTTÁK - VALMAR

2023.11.06.    |    Egyéb
AKIK A FIXFOX-T VÁLASZTOTTÁK - VALMAR

Marics Peti és Valkusz Milán, vagyis a Valmar, a Kispestről származó fiatal zenei tehetségek, akik komoly lendülettel és sajátos stílusukkal robbantak be a pop és rap zene világába. Ismerjük meg sikerük kulisszatitkait!

A Valmar párosa már gyerekkorukban összehaverkodott, és immár hat éve tevékenykednek a  zeneiparban. Kezdetben, mint sok tehetséges művész, ők is cover videókkal indították zenei pályafutásukat. Azonban hamar felfedezték saját zenei kreativitásukat, és megszületett az első saját daluk, a Deák téri gyros tál. Azóta több sikerdal is követte, például a Suzival Balatonon, az igazi áttörést azonban a Visz a vérem című dal hozta meg, amit a Bruno x Spacc hip hop duóval és az X-Faktorban megismert Manuellel közösen készítettek el.

A Valmar lendülete folytatódott az Éget a nap és a Magyarok című dalokkal, amelyek még több rajongót szereztek nekik. A következő mérföldkövet az Álmatlan esték című szám jelentette, amelyben a Nemazalány és Sofi is közreműködött. A dal jelenleg már túl van a 18 millió megtekintésen is, és továbbra is vonzza a fiatal rajongókat.

A fiúk aktívan részt vesznek a TikTok és Instagram közösségekben, és százezrek követik őket, imádják vicces és laza stílusukat.

Marics Peti 2022-ben a Sztárban Sztár 8. évadában második helyezett lett, ami igazi mainstream figyelmet hozott számára. A műsor fináléjával együtt debütált az Úristen című daluk, amely Szikora Róbert közreműködésével született, és már az első napon félmillió megtekintést ért el. Jelenleg a videó már több mint 40 millió megtekintésnél tart.

Ez a dal számos rangos listán első helyezést ért el, többek között a Mahasz Single Top 40-ben és a Stream Top 40-ben is. Ráadásul a dal első helyezést ért el a Billboard Hungary Songs nevű kislemezlistán is.

Az év egyik legnagyobb kalandja az "Ázsia Expressz" kaland-reality műsorban való részvétel volt, ahol az ország még jobban megkedvelte őket laza és vicces stílusukért. 2023-ban Marics Peti már zsűritagként tért vissza a Sztárban Sztár 9. évadába, míg Milán versenyzőként 4. helyezést ért el, és mindketten hatalmas szakmai és személyes fejlődésről számolnak be.

Marics Peti most sincs tévés szereplés nélkül, ugyanis tánccipőt húzott és szombatonként a Dancing with the Stars-ban csillogtatja meg tudását a TV2 képernyőjén.

Nemrég a srácok  elképesztő sikert jelentettek be Instagramon, a duó most újabb mérföldkőhöz érkezett: elérték a 200 milliós összmegtekintést YouTube-on. Azonban ennyivel még nem érik be, ugyanis hatalmas célt tűztek ki maguk elé, ami a minimum 1 milliárd összmegtekintés. Ahogy az lenni szokott, most is özönlöttek a gratulációk a komment szekcióban, azonban ez nem csoda, hisz egy ország oda van a párosért.

A siker továbbra is kitart a Kispesti Fiúk számára, és napjainkban is sorra jelennek meg a slágerek. Néhány példa a legfrissebb dalok közül: Színvak, 100 lány, Playboy, Berobbanó, Magány vagány, Valencia. A fiatal közönség rajong értük, és a jövőben is garantáltan töretlen marad a sikerük.

Azonban, amikor egy profi zenei páros a technika ördögével találja szemben magát, akkor bizony minél előbb cselekedni kell. Ezért választotta a Valmar is a FixFox háztól házig telefonszerviz szolgáltatásait, mert tudják, hogy ránk számíthatnak, ha bármi baj történik a telefonjaikkal. 

Az ország bármely pontján is élsz, a FixFox háztól házig telefonszerviz szolgáltatásainak köszönhetően szakértő csapatunk nagyon gyorsan a segítségedre sietnek. A Róka elmegy a hibás, sérült telefonodért és makulátlanul vissza is viszi hozzád. 

Tehát ha bármilyen telefon problémád adódik, ne habozz! Válaszd te is a FixFox telefonszerviz szolgáltatásait, és bízd ránk a telefonod javítását.